I Himmelen er et stort anlagt a capella-projekt.

De moderne værker Agnus Dei af Samuel Barber (1910-1981), Alleluia af Eric Whitacre (1970-), Long Road af Eriks Ešenvalds (1977-) og In Paradisum af Rihards Dubra (1964-) bindes sammen af et korværk fra romantikken – De 4 salmer af Grieg. Projektets navn I Himmelen er netop titlen på den fjerde Grieg-salme og vil afslutte koncerten.

Koncerten dirigeres af korets dirigent Torsten Mariegaard og som solist i Griegs romantiske værk optræder Erlend Tyrmi.

Kom I Himmelen i Emdrup Kirke25. januar 2017

Den norske baryton Erlend Tyrmi bor i København og arbejder freelance.

Erlend har blandt andet sunget Baron Douphol i Opera Hedelands opsætning af La Traviata, Cascada i Den Glade Enke på Det Kongelige Teater og Phoebus i Purcells The Fairy Queen under ledelse af William Christie, som en del af den prestigefyldte Festival d'Aix-en-Provence.

I 2011 medvirkede han i Monteverdis Poppea arrangeret af Nordic Network For Early Opera.

Han har også været solist med Danmarks Radios Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Norsk Barokkorkester og Københavns Drengekor.

Erlend Tyrmi er uddannet ved Opera Akademiet i København.

Vi havde to opførelser af I Himmelen i 2017. Det for fulde huse i Marmorkirken og i Højdevangskirken på Amager.

Nu er chancen der igen, nemlig i

Emdrup Kirke 25. januar 2018 kl. 19.30

Ved Vigen 7, 2400 København NV